marți, 28 aprilie 2009

"SC SMR Balş nu se închide!”




Ultima vreme, în judeţ au circulat mai multe zvonuri neoficiale cum că SC SMR SA din Balş, unul dintre cei mai mari producători ai oraşului şi şi-ar închide toate secţiile. Oficial însă, treburile stau cu totul altfel.
„SC SMR Balş SA nu se va închide! Există mai multe dosare în curs de derulare prin care se face referire la o eventuală insolvenţă, însă nu s-a pronunţat nicio sentinţă până în momentul de faţă. Sunt mulţi care vor să câştige bani de la noi prin diferite modalităţi, iar astfel de procese sunt prezente în „ograda” oricărui producător de dimensiunile SMR-ului. Este adevărat că au mai existat mici întârzieri cu plăţile către anumite firme, dar şi acestea au ţinut de alţi datornici către noi care nu şi-au onorat perioada contractuală. Ce mai pot spune este că în anul 2008 am ieşit cu profit, deci nu este vorba de închiderea fabricii”, ne-a declarat Marian Bălan, şeful compartimentului juridic al SMR.
Dacă şi această fabrică s-ar fi închis , atunci Balşul ar fi fost în situaţie gravă. Vă reamintim că în urmă cu câteva luni, o altă mare putere economică a Balşului a pus lacătul pe porţi: SC INSTIRIG SA. Atunci, 200 de muncitori au fost trimişi acasă, fapt resimţit în întregul oraş. Andrei Lupu
(usher_bals@yahoo.com)

4 comentarii:

Anonim spunea...

cine a comandat aceasta.......... precizare? de ce? as fi tare curios...........

Anonim spunea...

cum poti scrie asa aberatii baiatule .unde traiesti nu in bals

Anonim spunea...

Cine mai e acum director general la SMR?

Anonim spunea...

SMR este condusa de catre o clica alcatuita in majoritate din ingineri si subingineri pensionari si mai putin de catre directorul in functie, care este gresit informat. Deja au incercat sa-l schimbe. Nu a inteles asta. Va intelege cand va fi prea tarziu pentru toti.